Verkoop Gasflessen

Greidanus Winsum is het adres voor de verkoop van al uw gasflessen. De verschillende soorten gasflessen met propaan- en butaangas zijn bij ons verkrijgbaar. Zo leveren wij stalen gasflessen, maar ook de lichtgewicht gasflessen van BP Gas en Holthausen.

Technische Gassen

Greidanus Winsum is wederverkoper van de industriële cilindergassen en koudemiddelen van Linde Gas Benelux. Alle las(bescherm)- en snijgassen, alsmede gasmengsels en de koudemiddelen voor container- en transportkoeling zijn op de gasdepot in Winsum verkrijgbaar.

Via Linde Gas Online kunt u met uw eigen computer direct online cilindergassen bestellen voor levering in Nederland. Met uw unieke password krijgt u tevens toegang tot uw persoonlijke bedrijfsgegevens, zoals uw recente bestellingen, uw afnameoverzicht, uw cilindersaldo en uw historische facturen. Informatie die met één muisklik beschikbaar is.

 

 

Stalen propaan gasflessen

Eén van de gasflessen zijn flessen gevuld met 5 kg propaan gas en zijn uitstekend te gebruiken voor in uw caravan of camper. Maar niet alleen voor deze doeleinden is de gasfles te gebruiken, maar ook voor bijvoorbeeld uw barbecue of gaskachel komt deze gasfles perfect van pas. Verbruikt u meer gas, bijvoorbeeld voor een stacaravan en heeft u dus niet genoeg aan 5 kg dan bieden wij u ook de mogelijkheid tot de aanschaf van een 10,5 kg gasfles

 

 

 

Lichtgewicht kunststof propaan gasflessen 

Bent u het ook zat om altijd met die zware, stalen gasflessen te moeten zeulen, dan bieden wij u de perfecte oplossing. Wij zijn dealer van twee merken licht gewicht gasflessen, namelijk van BP Gas en Holthausen. Doordat de fles zelf gemaakt is van kunststof blijft het gewicht zo laag mogelijk.